Ruošiamės rugsėjo 1-ai: būtini daiktai darželiui ir mokyklai

Vasara tik įpusėjo, bet mamos žino, jog pats laikas pradėti galvoti apie rudenį prasidėsiantį vaikų “darbą“. Kažkada mes taip pavadinome darželį, nes mažylė nenorėjo eiti į jį. Juk tėtis eina į darbą, ir vaikas tokį turi, todėl pareigingai privalo lankyti.

daiktai_mokyklai_darzeliui

“MUST HAVE“ daiktų TOP 5 darželinukams:




Stephen Joseph gertuvės

1. Gertuvė

Svarbu, jog vaikutis gertų pakankamai skysčių, o kai turės asmeninę gertuvę, visad prisimins tai daryti. Daug bėgiojančiam mažyliui labai patogu gertuvę įsidėti į specialią nešioklę, kurią puošia nuotaikingas personažas.

Perziurai.facebook_138

2. Pietų dėžutė

Tai ir užkandžių dėžutė, ir lagaminėlis viename. Čia galima įsidėti mylimiausius žaisliukus, skaitomiausias knygutes ir obuolį, kuomet išalks. Specialių dirželiu tvirtai įstatysite gertuvę. Dėžutė-lagaminėlis yra neperšlampantys, lengvai valosi.

Perziurai.facebook_183

3. Kuprinė

Vienas svarbiausių daiktų į darželį. Mylimiausiems daiktams ir pižamai neštis, mama dar įdės ir atsarginių drabužių pamainą. “Stephen Joseph“ rasite daugybės rūšių kuprinių – neperšlampančios, medvilninės dygsniuotos arba labai minkštos pliušinės mažiausiems. Leiskite vaikučiui pačiam išsirinkti ir nuo šiol žinosite, kad visi svarbiausi jo daiktai vienoje vietoje.

Stephen Joseph lietaus apsiaustas

4. Lietaus apsiaustas ir skėtis

Tam, jog keliaujant į darželį ar iš jo lietus būtų nebaisus. Lietaus apsiaustas tiks ant bet kokių drabužių, o vaikutis su juo taps tikru beždžioniuku. Jei mėgstate “solidesnį“ stilių – rinkitės vaiko rankytei ir dydžiui pritaikytą skėtį.

sepetys

5. Šepetys ir veidrodėlis

Kas pasaulyje mieliausias? Po miegų susivėlęs vaikutis! Bet taip juk vaikščioti nevalia, todėl asmeninis vaikiškas šepetys darželyje yra būtinas. Žinoma, o kaip mergaitė be veidrodėlio? Jis lengvai prisikabins prie kuprinės ar raktų ir visad bus šalia.

TOP-6 Daiktai pradinukui į mokyklą

vaikiskos pinigines  

1. Piniginė

Aš jau didelis ir gaunu kišenpinigių! Tik, klausimas, kur juos dėti? Jei duodate vaikui dienpinigius tik monetomis – išbandykite monetų dėkliuką, kuris “prasižioja“ tik paspaudus šonus. Monetos neiškris net gerai purtant. Rimtesniems pinigams – rimta piniginė, kuri išsiskleidžia lyg suaugusių. Čia tilps ir monetos, ir banknotai, ir moksleivio pažymėjimas. Galima rinktis ir prisegamą piniginaitę – ji papuoš kuprinę ir nepasimes. Subtili medvilninė piniginė patiks mergaitėms . “Stephen Joseph“ turi daugiau nei 30 modelių piniginių!

pietu dezutes vidus

2. Pietų dėžutė

Pratinkite savo vaiką valgyti sveikai todėl įdėkite priešpiečius į mokyklą. Sultinga morkytė, sumuštinis, jogurtas ar sauja džiovintų vaisių yra puikūs “pakramsnojimai“ tarp pamokų. Pietų dėžutė yra neperšlampanti, puikiai valosi ir turi specialius laikiklius gertuvei ar gėrimo buteliukui.

piestukine

3. Pieštukinė

Medžiaginė dygsniuota pieštukinė, kurioje telpa VISOS būtinos ir ne tik priemonės mokyklai yra reikalinga kiekvienam. Svarbu, kad ji būtų talpi ir patiktų jos savininkui. Galima skalbti sutepus

skirtukas

4. Knygų skirtukai

Visada maloniau atsiversti knygą toje vietoje kur palikai, o jeigu tai žymi dailus skirtukas… Vadovėliams, pratyboms ir mylimiausioms knygoms būtinas atributas – vaikiškas knygos žymeklis

sportines aprangos krepsiai

5. Sportinis aprangos krepšys

“Sudie“ nepatogiems maišeliams ir “Labas“ talpiam lengvam sportiniui krepšiui! Mergaitiški ir berniukiški viduje impregnuoti krepšiai tiks šokių, krepšinio ar kitokio būrelio aprangai susidėti, o sutepus tiesiog meskite į skalbyklę.

Perziurai.facebook_149

6. Raštinė: pieštukai su trintukais, prisegama užrašinė, segtuvas. 

Tai daiktai, kurie tikrai reikalingi ir naudingi mokykloje. “Stephen Joseph“ pieštukai papuošti smagiais įvairių formų trintukais, prisegamos užrašinės padės nepamiršti svarbiausių darbelių, o segtuvą patogu naudoti per piešimo pamokas ar net vietoje sąsiuvinio.

Visus šiuos daiktus rasite www.stephenjoseph.lt parduotuvėlėje su didelėmis nuolaidomis, nes dabar čia vyksta Mokyklinių prekių MUGĖ:

  • – Nemokamas pristatymas
  • – Dovanėlė perkantiems už 120Lt
  • – Nuolaidos iki -70%
  • Stephen Joseph mokyklai

Parašykite komentarą

Filed under Uncategorized

Parašykite komentarą